Ролетни гаражни врати

Ролетни гаражни врати

Това е сравнително нов модел, който се появи на пазара преди няколко години. Конструкцията на ролетни гаражни врати е сглобена от стоманени ленти, свързани последователно под формата на гъвкав лист. Отварянето на гаражната врата се извършва чрез навиване на платното върху шахта под тавана. Дебелината на лентите до 25 мм е достатъчна за надеждна защита и топлоизолация на гаражното пространство.

Повдигащи и завъртащи се гаражни врати

Универсален модел, подходящ за гаражи, собственост на фирми и собственици на частни къщи. Система от водачи позволява на крилото да се движи вертикално или хоризонтално, за да затвори и отвори гаража, съответно. В отворено положение крилото е поставено успоредно на повърхността на тавана, като на практика не заема място. Предимствата на модела включват повишена устойчивост на взлом, лесно отваряне в механичен или автоматичен режим, надеждна защита срещу корозия под формата на поцинковано и полимерно покритие, възможност за използване за подреждане на двойни гаражни помещения.

Ние сме известна фирма, Ивко Индъстри ООД, София, ж.к. Бъкстон, ул. „Българска легия“ 41-А, 1618. Занимаваме се отдавна с производство на гаражни врати. Можете да се свържете с нас на телефон:

(02) 489 4919.

Видове конструкции на гаражни врати, техните предимства и недостатъци

Има още няколко важни точки, които изискват вашето внимание преди окончателния избор на гаражни врати. Необходимо е да се изясни:

качество на антикорозионната защита на метала чрез поцинковане или слой полимери. В зависимост от вида на покритието, експлоатационният живот и надеждността на конструкцията могат да варират значително.

Типът пълнител, неговата влагоустойчивост, устойчивост на замръзване и механична якост. Важно е материалът да оцелее няколко зими без загуба на качество и да не се рони поради интензивното използване на портата. Освен това запалимостта на пълнителя има значение, особено ако съхранявате запас от гориво в гаража.

Свържете се с нас, ние можем да Ви бъдем полезни във Вашия избор на гаражна врата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *