Почистването на дворовете се извършва във всички видове прилежащи територии

Дейности за почистване на дворовете

По време на почистване на дворове и транспортирането не трябва да се допуска падане на отпадъци върху пътното платно, а боклукът може да се разтоварва само на строго определени места. Контейнерите трябва да се изпразват след всяко извозване на боклука. Също така трябва да вземете предвид санитарните стандарти за инсталиране на контейнери (трябва да се поддържа разстояние от най-малко 20 метра от детски и спортни площадки, зони за отдих и жилищни сгради).

Горните правила трябва да се спазват от фирмите, предоставящи услуги за събиране на отпадъци, и тези, на които се предоставят такива услуги.

Винаги е хубаво да влезеш в чист двор. Почистването на дворовете, както и прилежащи или спонсорирани територии е отговорност на всяка организация. Ако желаете почистването да бъде извършено на най-високо ниво, трябва да се свържете с нас. Фирма „HamaL.MD“ предоставя професионални услуги. Извършваме работа по всяко време на годината.

Почистването на прилежащите територии в София е особено важно за промишлени предприятия, бизнес центрове, офиси, супер- и хипермаркети, жилищни и нежилищни сгради, държавни агенции и други организации. Колкото по-голяма е площта, която ще се обслужва от специалистите на нашата компания, толкова по-евтино ще бъде почистването на един квадратен метър. Материално-техническата база на нашата компания ни позволява да се справим с всяка част от почистената площ, независимо от нейното предназначение или вид покритие.

Почистване на дворове се извършва във всички видове прилежащи територии:

  • в спортни комплекси и паркове;
  • в санитарно-охранителните зони на предприятията;
  • в зони за отдих;
  • пред офис, търговски и други обществени центрове;
  • в населени места (организирано почистване на прилежащи територии, улици, площади);
  • на плажове и езера.

Почистване на дворове на територията на двора – цена на услугите

Цената за почистване на дворовете се изчислява индивидуално. Крайната цена зависи от няколко фактора:

  • площ на територията, на дворното място;
  • списък на извършените работи;
  • честотата на почистване.

Свържете се с нас. Ние ще извършим широк спектър от дейности от почистване на всякакви територии до сметосъбиране и извозване (с изключение на хранителни отпадъци).