Поръчка на кетъринг за различни поводи

Кетъринг за различни поводи. Да поръчате кетъринг с доставка на храна до офиса за рожден ден, да поръчате канапе в офиса – у дома – за сватба – все много практични услуги, за които можете да се обърнете към кетъринговите компании.

Прием на шведска маса е чудесен начин да отпразнувате тържество по всякакъв повод. Тази традиция дойде при нас от Запада и буквално терминът „бюфет“ в превод от френски означава „вилица“.

Характеристики, които отличават масата на шведска маса от всеки друг празник:

лакомствата се представят на голяма маса на порции, самите гости се приближават и избират ястията и закуските си, атмосферата е облегала и лека, местата са заети по желание на поканените, дрес-кодът не предполага наличието на вечерни рокли.

Кетъринг за различни поводи

Приемът е най-мобилната форма на тържество. Кетърингът е задължителен. Ресторантите често предлагат собствени зали и специално меню на бюфет, има и услуга – изходен бюфет, който може да се проведе на всяко място, подходящо за това, дори на открито, можете също да поръчате храна за вашия рожден ден или на работа или в офиса. Предлагаме да поръчате бюфет при нас. Доставката на храна работи за Вас, която бързо и точно ще донесе всички поръчани ястия до всеки район на града.

В столицата кетърингът е много популярен, вече от доста дълго време. И това не е случайно. Всички искаме да спестим време, пари и усилия, особено ако празникът се проведе в средата на седмицата. Във всички тези случаи бюфетът беше незаменим. Този формат ви позволява качествено да прекарате празника, като не оставате до късно през нощта и не изисква голяма стая за множество маси и столове за гостите.

Хубавото е, че Вие можете на сайта за кетъринг услуги да поръчате каквото си изберете, без да напускате дома си

Просто се обаждате по телефона и услугата за доставка е гарантирана. Ще Ви бъде доставена храна по поръчка в уговорения ден и в нужното време.  И всичко ще бъде вкусно, надеждно, красиво, на реални за труда и усилията на професионалистите цени.

Поръчайте през сайта за кетъринг услугите, вземете телефона, можете да поръчате храна в офиса си, за рожден ден или презентация, или за в къщи, при това без да напускате дома си. Разнообразието на опции на ястия:

Канапе, бюфет, комплект паузи за кафе, салати, топли закуски, горещи ястия, ястия по поръчка, мини бургери, сандвичи и тарталетки и много други.

Кетъринг за различни поводи – винаги до вас fiore-catering.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *