Как и къде да извозите бетона след изкъртването му

Съвети как да изхвърлите бетона правилно след къртене на бетон

Разбира се, заедно с познаването на най-добрите опции за изхвърляне, трябва да сте наясно и с основите, когато става въпрос за къртене на бетон. По този начин ще се уверите, че бетонът в крайна сметка ще се превърне в рециклиран материал.

Ето няколко съвета, ако искате да сте сигурни, че процесът Ви на извозване на бетон е безопасен:

  • Планирайте предварително и преценете количеството отломки, които ще има.
  • Класифицирайте строителните отпадъци.
  • Не смесвайте строителни и общи отпадъци.
  • Обособете зона за строителни отпадъци.

Един съвет: опитайте се да сведете отпадъците до минимум. Като цяло, по-малко отпадъци означава по-малко изразходвани пари!

Можете да намалите количеството генерирани отпадъци чрез деконструиране на сгради, преди да ги разрушите напълно. Освен това не забравяйте да знаете точната сума на материалите, от които ще се нуждаете, и избягвайте да поръчвате излишни.

След като вече знаете къде да изхвърлите бетона и основите на правилното изхвърляне, е време да вземете решение!

Запомнете: ако търсите бързо, ефикасно и достъпно решение за извозване на бетона, не забравяйте да разчитате на добра фирма за извозване на боклуци!

Топ 6 варианта за това къде да изхвърлите бетона отговорно

Когато става въпрос за проекти за обновяване, ремоделиране, строителство и разрушаване, бетонът и асфалтът са сред най-популярните видове строителни отпадъци, които са склонни да се натрупват. И, за съжаление, не е толкова лесно да се отървете от тях, колкото изглежда. В крайна сметка не можете просто да изхвърлите бетонни отпадъци насред нищото. За щастие някои определени места и компании ще вземат стар бетон и други строителни отпадъци, като гипсокартон и метали. Трябва обаче да знаете кое от тези места извозва и рециклира правилно бетона. По този начин можете да сте сигурни, че ще се отървете отговорно от отломките.

Чрез рециклирането на бетон ще можете да запазите природните ресурси. Не само това, но и ще намалите много замърсявания, идващи от транспорта. И накрая, можете да сте сигурни, че остатъците от бетон ще помогнат за минимизиране на количеството отпадъци, които се озовават на сметищата.

Ако искате да следвате правилния процес на изхвърляне при къртене на бетон, ето някои места:
  • Съоръжения за центрове за рециклиране за строителство и разрушаване.
  • Фирми за доставка на строителни материали
  • Доставчици на ландшафт и бетон
  • Местни сметища или трансферни станции
  • Онлайн обяви и продажби онлайн
  • Професионални компании за извозване на боклуци