Екскурзия на Нова година – къде да отидем през 2023г.

Най-добрите градове за екскурзия на Нова година

Нека отпразнуваме началото на 2023 г. със стил с нашите предложения за перфектна екскурзия на Нова година.

Популярни дестинации

  • Париж

Нито един списък с места за екскурзия на Нова година не би бил пълен без самия Град на любовта! Местните жители и туристите поемат по оживените алеи в навечерието на Нова година, независимо дали се лутат из странните задни улички или купонясват на Шанз-Елизе. Нашият най-добър избор би бил да се качите на круизните лодки за грандиозна вечеря, докато плавате по Сена със стил, за да видите в камбаните! Но ако това звучи твърде тихо, внесете малко вълнение в бягството си с пътуване до световноизвестния Мулен Руж!

  • Венеция

„Градът на водата“ наистина е една от най-зрелищните гледки в света и не е по-различно на Нова година! Докато легендарният площад Сан Марко е най-голямото място за събиране в града, културните лешояди трябва да се насочат към Punta della Dogana, музей на съвременното изкуство, който предлага свой собствен обрат на типичното новогодишно изживяване.

На 1 януари направете страхотно пътуване с гондола по емблематичния Канал Гранде – повярвайте ни, нищо няма да излекува махмурлука така, както гледките на зашеметяващата Венеция!

Препоръчваме също

  • Будапеща

Разменете традиционната романтика за унгарската столица на малка част от цената. Унгарците знаят как да организират парти, така че очаквайте Szilveszter да бъде смел и красив! Ако искате да се разпръснете, препоръчваме вечеря и пиано круиз по река Дунав. Ще получите наистина изискана вечеря в красива обстановка с половинката ви.

Не позволявайте обаче луксът да спре дотук: започнете Новата си година толкова приказно, колкото искате да продължите в една от известните термални бани на Будапеща!

  • Берлин

Берлин не е непременно известен със своята красота, но той свети благодарение на прекрасните си коледни базари. Има огромни фойерверки на известната Бранденбургска врата. Можете да се отправите към бар на покрива на някой от луксозните хотели в града за по-интимна и романтична гледка.